top of page

GRATIS FRAKT PÅ ORDRE OVER  800,- NOK

OM MEG

Protrett av en kvinne.
Marianne  Feydt

Jeg heter Marianne Feydt, og jeg driver Medisinsk Yoga Drammen ved siden av I-AM AS. Her holder jeg blant annet grupper og kurs i MediYoga, EMYoga (Energy Medicine Yoga). Jeg tilbyr Yogaterapi, Gongbad, samtaleterapi, TFT terapi, TRE behandlinger, kostveiledning, kursutvikling m.m.

Helse er viktig for meg. Sammenhengen mellom kropp og sinn er helt essensiel. Hva spiser jeg, hva omgir jeg meg med, hvordan velger jeg å leve livet mitt?Jeg har tro på at vi kan leve livet vårt på på en god måte ved å ta de rette valgene.

Jeg har brukt mye tid og energi på å finne produkter som er hensiktsmessige på mange måter. Ønsket med å formidle dette har nå blitt oppfylt og vi kan endelig dele det med dere. 

A tea-cup and pot on a wooden table.
Vår reise

Vi møttes allerede da vi var ti år gamle. Vi ble raskt venner og tilbragte mye tid sammen. I løpet av vårt snart førti år lange vennskap har opplevd både medgang og motgang i livet sammen. Årene har gått så fort, mange år med små barn og hektiske dager. Dette er også noe som merkes på og i kroppen over tid.
 

Da barna våre ble eldre kjente vi begge to at vi måtte gi oss selv tid og oppmerksomhet, og ta enda bedre vare på helsen vår. Helse er viktig for å ha gode og mange dager. Vi vet at livet går i bølger og at ikke alle dager er like, men ved å ha en så optimal helse som mulig både mentalt og fysisk er det mye lettere å møte de dagene som vi anser som utfordrende. For de utfordrende dagene gir oss også mye lærdom.

 

Det er sikkert flere med oss som har prøvd ut utallige produkter, metoder, dietter, kurer, o.l. Noe føler vi fungerer, og andre ting fungerer ikke like godt. Dette handler også om hva vi trenger på visse tidspunkt i livet. Alt til sin tid.

Tea field.

I tusenvis av år har naturen gitt oss det vi trenger for å leve, men vi føler at mye av dette er litt glemt å våre dager. Det å hente tilbake og bruke den kunnskapen og de erfaringene som er tilgjengelig for oss ser vi på som utrolig viktig.

Når det gjelder IDO te kom jeg over disse teene for en del år siden (2015).

Etter å ha drukket disse ut i fra behov og virkelig fått kjent på kroppen den effekten disse teene hadde, ble jeg så positivt overrasket at jeg valgte å importere disse inn til Norge hvor jeg solgte dem i en klinikk jeg hadde på den tiden. Teene fantes ingen andre steder i Norge og svært få steder i Europa. Tilbakemeldingene fra kundene var slående.

 

Slik startet reisen med I-AM. 

Takk for at du er med.

bottom of page